VERZENDING BIJ MOTHOWONEN

Bij MothoWonen streven we ernaar om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk bij u te bezorgen. Hier vindt u alle informatie over ons verzendproces en -beleid.

Verzending - Snel, Betrouwbaar en Flexibel

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, beginnen we met het verwerken van uw bestelling. Afhankelijk van de voorraadstatus van de producten, wordt uw bestelling meestal binnen 4 tot 5 werkdagen klaargezet voor verzending.

We begrijpen dat het ontvangen van uw bestelling op een geschikt moment belangrijk is. Daarom nemen we altijd contact met u op om een leveringsafspraak te maken. Zo zorgen we ervoor dat u aanwezig kunt zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Bij MothoWonen rekenen we €50 verzendkosten voor onze producten. Echter, om u de beste service te bieden, bieden we gratis verzending aan voor bestellingen vanaf €500. Dit betekent dat u kunt profiteren van gratis levering wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe vloer of een complete set voor traprenovatie bij ons bestelt.

We werken samen met betrouwbare logistieke partners om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig en in perfecte staat bij u wordt afgeleverd. Onze partners hebben jarenlange ervaring met het transporteren van woonproducten, dus u kunt erop vertrouwen dat uw bestelling met zorg wordt behandeld.

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Heeft u vragen over de verzending van uw bestelling, of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. Ons team staat klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.