MEER OVER MOTHOWONEN

AL 9 JAAR DÉ VLOEREN SPECIALIST

Kwaliteitsproducten in onze webshop

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige vloeren en accessoires. Wij selecteren enkel de beste producten om u de kwaliteit en duurzaamheid te bieden die u verdient. Daarnaast streven wij ernaar om onze producten aan te bieden tegen scherpe en concurrerende prijzen, zodat u altijd verzekerd bent van de beste deal.

AAN HET JUISTE ADRES

EIGEN MONTAGE

Ons ervaren montage team

Ons eigen montage team bestaat uit ervaren professionals die zorg dragen voor een perfecte installatie van uw vloeren en traprenovaties. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van PVC, tapijt en vinyl vloeren, evenals het uitvoeren van traprenovaties. Met hun kennis en expertise zorgen zij voor een naadloze afwerking en een resultaat waar u jarenlang plezier van zult hebben.

TOP PRODUCTEN

SHOWROOM

Bezoek onze showroom in Didam

Kom langs in onze inspirerende showroom in Didam en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van vloeren en traprenovaties. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. In onze showroom kunt u de verschillende materialen en stijlen van dichtbij bekijken en ervaren, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

FEITEN MOTHOWONEN