BETAALMOGELIJKHEDEN

Bij MothoWonen vinden we het belangrijk dat u veilig en gemakkelijk kunt betalen. Daarom bieden we diverse betaalopties aan, waaronder iDeal, PayPal, creditcard en bankoverschrijving. Al onze betalingen worden verwerkt door Mollie, een betrouwbare Nederlandse betaalprovider die garant staat voor een soepele en veilige betaalervaring.

iDeal

Vertrouwd en veilig betalen

iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland en staat bekend om zijn gemak en betrouwbaarheid. Met iDeal kunt u direct betalen via uw eigen bankomgeving, zonder extra kosten. Kies iDeal als betaalmethode tijdens het afrekenen in onze webshop en volg de instructies op het scherm.

Creditcard

Flexibel en gemakkelijk betalen

Bij MothoWonen accepteren we ook betalingen met creditcards, zoals Visa, Mastercard en American Express. Deze betaalmethode biedt u flexibiliteit en gemak bij het doen van aankopen in onze webshop. Uw betaling wordt veilig verwerkt door Mollie, zodat u zorgeloos kunt winkelen.

Bankoverschrijving

Betalen op uw eigen tempo

Als u liever zelf het bedrag overmaakt, kunt u kiezen voor een bankoverschrijving. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u per e-mail alle benodigde gegevens om de betaling uit te voeren. Houd er rekening mee dat het verwerken van een bankoverschrijving enkele werkdagen kan duren.

Heeft u vragen over onze betaalmogelijkheden of loopt u tegen problemen aan tijdens het betaalproces? Neem gerust contact op met onze klantenservice via https://test.mothowonen.nl/contact. Wij staan klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.